Buitenwatersloot 123, 2613 TC Delft 06-38021514

Het bedrijf

Al meer dan 40 jaar is dierenspeciaalzaak 'Het Westen' een begrip in de Delftse dierenwereld. De winkel begon als vogel- en zaadhandel en groeide uit tot een gespecialiseerde dierenspeciaalzaak. Sinds 30 jaar is de winkel gevestigd aan de buitenwatersloot aan de rand van het centrum van Delft.

Sinds november 2018 hebben Noor Veenhoven en Anje de Boer de verantwoordelijkheid voor de winkel overgenomen van Hans Gielesen die de winkel na bijna 30 jaar met veel liefde aan de enthousiaste meiden heeft overgedragen. 

Noor is sinds juni 2018 afgestudeerd manager dierverzorging en heeft al een aantal jaar ervaring opgedaan met haar werk in een papegaaienspeciaalzaak. Tevens is zij werkzaam als weekendbeheerder op Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof. Noor is het vaste gezicht in de winkel op woensdag, donderdag, vrijdag en eens in de twee weken op zaterdag.  

Anje is sinds juni 2014 afgestudeerd diermanager; dieren in de zorg en heeft de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan in haar werk als beheerder op Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof. Anje is het vaste gezicht in de winkel op dinsdag en eens in de twee weken op zaterdag. 

Beide dames staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies op het gebied van de verzorging van uw huisdier!